Ontwerp van een virtueel prototype

Van Beijnum Architecten maakt meer dan een ontwerp. U krijgt van ons een virtueel prototype van uw bouwwerk. Dit 3D-model geeft u de meest gedetailleerde indruk van hoe uw bouwwerk er in werkelijkheid uit komt te zien. We ontwerpen altijd op basis van uw beschikbare budget en proberen daarbinnen zoveel mogelijk van uw eisen, wensen en ideeën te honoreren.  

Voorbereiding van het bouwproject

Van Beijnum Architecten beschikt over een team aan specialisten, waaronder een architect, projectleiders, bouwkundig tekenaars, bestekschrijvers en een opzichter. Hierdoor kunnen we partijen die bij het bouwproject betrokken zijn voorzien van alle benodigde documenten. Of het nu gaat om bestekken, werktekeningen, haalbaarheidsrapportages, bouwbesluitberekeningen of contractdocumenten.

Verstand van complexe berekeningen

Daglichttoetsen, ventilatieberekeningen, EPC-berekeningen; we zijn er uiteraard in thuis. Maar ook als het complexer wordt, kunnen we u van dienst zijn. Zo weten we bijvoorbeeld wat er komt kijken bij vuurlastberekeningen voor grotere gebouwen en akoestiekberekeningen voor onder andere kerken.

Bouwbegeleiding en directievoering

Van Beijnum Architecten verzorgt ook graag de bouwbegeleiding en directievoering van een project. Het voordeel voor u? We weten natuurlijk als geen ander wat het eindresultaat moet zijn. Bij eventuele afwijkingen of onduidelijkheden zijn de lijntjes met de architect zeer kort. En omdat we ons al verdiept hebben in uw bouwplannen, is deze optie voor u ook kostentechnisch aantrekkelijk!

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij vinden de toekomst van het architectenvak belangrijk en zijn daarom aangesloten bij Fundeon als erkend leerbedrijf. Dit houd in dat wij aan alle voorwaarden voldoen om studenten een volwaardige stageplek te kunnen bieden. Zo word de leerling / stagiare bij ons begeleid door een ervaren gecertificeerde praktijkbegeleider, tevens word ons bedrijf periodiek gecontroleerd om het certificaat te mogen behouden.