We ontwerpen niet voor onszelf

Natuurlijk zitten we vol ideeën over architectuur. U mag creativiteit van ons verwachten. Maar we zijn er niet op uit om onze handtekening achter te laten in het landschap. Waar het om draait is een pand waar ú jarenlang plezier van heeft. Daarom is veel bespreekbaar. We proberen uw wensen en ideeën zoveel mogelijk te honoreren in het ontwerp. Al zullen we altijd proberen om uw verwachtingen te overtreffen.

Altijd op zoek naar de balans

Een goed ontwerp is meer dan een mooi plaatje. Van Beijnum Architecten zoekt altijd naar de balans. Tussen functionaliteit en uitstraling. Duurzaamheid en kosten. Soms vraagt dat om concessies. Daar zijn we eerlijk in. Maar alleen de juiste balans zorgt voor tevredenheid op lange termijn. En daar zijn wij weer tevreden mee.

Tijdloos gaat boven trends

Omdat we van ons vak houden, volgen we de laatste ontwikkelingen. Waar mogelijk passen we vernieuwingen toe. Maar in onze ontwerpen streven we meer naar tijdloosheid dan naar trend. Daarom kiezen we vaak voor traditionele materialen, vormen en kleuren.

Zo veel mogelijk duurzaam ontwerpen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons ontwerpproces. We houden rekening met alle wettelijke eisen op dit gebied. Verder gebruiken we als het kan materialen die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Tot slot zoeken we naar ontwerpoplossingen die maximale gebruikerstevredenheid creëren, zoals bijvoorbeeld een optimale zonligging voor alle woningen in een complex.